Nova cançó el 4 de desembre! «Com quan dormim»

4/12/20

Ieeeeeep! Molt feliços d’anunciar una nova cançó! S’estrenarà el dia 4 de desembre! Es diu «Com quan dormim» i la vam grabar en cinta aquest setembre a Guissona! Produïda per nosaltres i mesclada per en @jordi_mathews . Masterded by the best @heba_kadry !

El disseny tan preciós l’ha fet el geni de la metafísca @eduvilaserra aka Regalim, i és un estudi sub-científic dels somnis.

A partir d’ara mateix ja podeu fer el pre-order (COLMADO ERIL) de l’edició limitada i numerada en 7″, a la cara B hi haurà «Close To Me» (the cure) i també hi ha un pack amb unes samarretes beeeeen guapis, enganxines noves i l’escolta en exclusiva de la cançó abans que es publiqui! Estem kjhghyukKLJHBGKLHGFhiljkn,bhvfy!!!!!

Gràcies a tots!

Us estimem!

Joan&Jordi&Artur&Ildu&Dani

Guissona, 2048.